Koncepternes historie

Speed Dating

Speed Dating er den mest kendte datingkoncept i verden. Det startede tilbage i 1998, da Rabbi Yaacov Deyo fik ideen, fordi han ville hjælpe jødiske singler med at mødes og sidenhen giftes. Indtil nu er ’SpeedDating’ stadig Yaacov Deyos varemærke, mens ’Speed Dating’ er brugt som den almindelige betegnelse verden over. I dag er Speed Dating en af de mest populære måder at møde potentielle partnere på.

Running Dinner

Hvis Speed Dating på nogen måde kan betegnes som et amerikansk koncept, så er Running Dinner uden tvivl et europæisk koncept. Europæiske lejlighedskomplekser og god offentlig transport gør Running Dinner mulig. Ingen har rigtig kendskab til baggrunden for Running

Dinner, men ikke desto mindre har det været der i lang tid, mest på et lokalt niveau. Som et koncept er Running Dinner blevet en originalbetegnelse, og selv Gyldendals ordbog har en definition på begrebet. seeqone.com tilbyder også Running Dinner! Så har du lyst til at møde nye og spændende mennesker, nyde en god middag i forskellige selskaber på forskellige steder, er Running Dinner en oplevelse, du bør unde dig selv!

Singlefest

Singlefest konceptet blandt singler har været kendt igennem mange år. Det startede i USA, hvorfra det spredte sig til andre engelsk talende lande som England og Australien, hvor det ofte kaldes Singles Party. Denne type feste er designede specielt for singler, der på den måde kan socialisere sig, finde potentielle dates og forhåbentlig sin partner derigennem. Single fester er altid sjove og kan involvere forskellige aktiviteter, der sikrer et godt grundlag for, at alle kommer i kontakt med en masse andre singler. seeqone fester finder ofte sted efter andre events, derfor har vi valgt at kalde det for Singlefest. Ydermere er seeqone Singlefest perfekt til at gense alle dem du tidligere på aftenen har mødt på den event du evt. har deltaget i.

Meet ’n Eat

Meet ’n Eat er en spændende måde at møde nye mennesker på kombineret med god mad i private omgivelser. Meet ’n Eat er en ny udgave af det internationale koncept, Dinner for 8, et koncept hvor singler mødes til spisning på en restaurant. Med Meet ’n Eat -konceptet foregår spisningen dog i private omgivelser med uformel stemning hjemme hos én af deltagerne. I stedet for 8 har vi sat antallet til 6, for at alle kan lære hinanden bedre at kende. Meet ’n Eat er også lillebror til Running Dinner, hvor man ligeledes spiser sammen med andre singler, men bevæger sig mellem retterne fra sted til sted. Fælles for både Meet ’n Eat og de to andre koncepter er, at alle deltagerne ender til den samme singlefest ved midnat. Så Meet ’n Eat er altså et kendt koncept med et nyt twist og fokus på nye bekendtskaber fremfor dating.

Du benytter en anden browser end Google Chrome 18, Safari 5.1, Internet Explorer 8 and Firefox 11 eller nyere.


Med den browser du benytter kan vi ikke garantere den fulde funktionalitet på seeqone.com

×

E-mail sendt til din ven!

×